Ciornea Anca PMU Artist

Ciornea Anca PMU Academy este un proiect educational menit sa revolutioneze atat domeniul dermopigmentarii cat si cel al esteticii faciale.

HOME      DESPRE      CURSURI      CONTACT

Image Alt

Ciornea Anca PMU Artist

Dermopigmentarea presupune mai mult decat un curs de cateva zile,pe care poti sa il acesezi usor in ziua de azi.Aceasta presupune un curs acreditat,mult exercitiu si experienta.

In momentul in care alegi Dermopigmentarea, presupune si asumarea ei din punct de vedere financiar.Ca sa excelezi din punct de vedere profesional ai nevoie de aparatura de mii de euro,cursuri si master-clasuri de alte miii si un spatiu dotat si avizat corespunzator.

Ciornea Anca a devenit cosmeticiana in 2010,apoi cu o dorinta majora de evolutie a trecut la dermopigmentare si predarea cursurilor in domeniu. Din primul an a avut un real succes,deoarece iubeste ceea ce face si a fost usor sa isi dedice timpul in acest scop.

„Nu ma asteptam sa am asa repede atat de multe cliente si sa reusesc sa ma intretin din aceasta meserie  de la 20 de ani,a declarat Anca.”

Ea a deschis un nou salon de infrumusetare unde principala activitate este dermopigmentarea, dar gasim si alte servicii precum cosmetica,masaj si make-up.

„Sunt foarte incantata de noul meu concept,deoarece ma aflu intr-o zona usor acesibila cu un spatiu dotat de ultima generatie si cu un colectiv foarte drag mie”.

Ciornea Anca stapaneste aceasta meserie fiind cautata pentru abilitatile ei de a corecta pana si cele mai „dezastruoase” tatuaje facute de alti tehnicieni.

„Sunt sunata de multe femei care locuiesc in alte orase sau chiar in strainatate pentru a veni sa beneficieze de serviciile mele.Ma bucur nespus sa vad ca munca mea este apreciata si peste hotare”

Clujeanca noastra pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor a avut nevoie de ajutor si a inceput colaborarea cu Mester Emilia pentru a prelua din cliente. 

„Desi este de putin timp in acest domeniu,Emilia ma surprinde cat de mult a evoluat.Cu ajutorul meu si cu practica constanta am reusit impreuna sa ne bucuram de rezultate pe placul clientelor „

De acum nu mai trebuie sa fie o dificultate pentru voi de a gasi persoana potrivita sa se ocupe de sprancenele voastre.

De stilizarea lor se va ocupa Anca Ciornea si va va propune varianta potrivita pentru voi.

De la sprancene cu efect de fard pana la sprancene cu aspect natural,acum totul e posibil sa reziste 12 luni.