Ciornea Anca PMU Artist

Ciornea Anca PMU Academy este un proiect educational menit sa revolutioneze atat domeniul dermopigmentarii cat si cel al esteticii faciale.

HOME      DESPRE      CURSURI      CONTACT

Image Alt

Indepartari tatuaje

Îndepărtarea tatuajelor cu Ecuri Extra Strong se realizează prin fragmentarea particulelor de cerneală din tatuaj în particule mai mici si a ruperii capsulelor care invelesc moleculele de pigment.

 

Celulele macrofage fac parte din sistemul imunitar si sunt însărcinate cu colectarea și digestia resturilor celulare, proces denumit fagocitare.

 

Acestea sunt practic gunoierii din organismul uman, vesnic la datorie.

 

În cazul pigmenților, macrofagele colectează moleculele de cerneală, dar nu pot distruge capsula acestora.

 

Aici intervine Ecuri Extra Strong, rupe capsula pigmentului, fragmenteaza particulele de cerneala, lasand astfel cale libera celulelor macrofage sa dreneze pigmentul nedorit prin sistemul limfatic.

 

Îndepărtarea completă a tatuajelor cu Ecuri Extra Strong poate necesia mai multe sesiuni de tratament, de obicei distanțate la interval de cel puțin trei săptămâni. 

 

Tratarea mai frecventă de trei săptămâni crește riscul de efecte adverse și nu crește în mod necesar rata de absorbție a cernelii. 

 

La fiecare sesiune, unele, dar nu toate particulele de pigment de tatuaj, sunt efectiv fragmentate, iar corpul îndepărtează aceste fragmente pe parcursul mai multor săptămâni.

 

De aceea, se poate stabili exact eficacitatea sesiunii de indepartare la interval de trei saptamani da le executia acesteia.

 

Rezultatul este că tatuajul este desaturat/luminat în timp. 

 

Restul de particule mari de pigment ramase , sunt vizate apoi la sesiunile de tratament ulterioare, urmand ca tatuajul sa fie din nou desaturat intr-o oarecare proportie.

 

Numărul de sesiuni necesare sunt variabile si depind de factori care determină câte tratamente vor fi necesare și nivelul de succes pe care l-ati putea obtine.

 

Vârsta tatuajului, densitatea cernelii, tipul acesteia, culoarea, toate joacă un rol important în câte tratamente vor fi necesare pentru îndepărtarea completă. 

 

Cu toate acestea, un factor rar recunoscut in îndepărtarea  tatuajelor este rolul răspunsului imun al clientului .