Ciornea Anca PMU Artist

Ciornea Anca PMU Academy este un proiect educational menit sa revolutioneze atat domeniul dermopigmentarii cat si cel al esteticii faciale.

HOME      DESPRE      CURSURI      CONTACT

Image Alt

Contur ochi

Micropigmentare contur ochi:
+ Poți alege între un contur fin, delicat și romantic sau unul mai pronunțat, mai dramatic cu efect de lifting al pleoapelor.
+ Ca parte a procesului de îmbătrânire dar și din cauze ereditare, pleoapele superioare se pot lăsa dar pentru a combate acest aspect neplăcut putem apela la conturul permanent al pleoapelor cu efect de lifting pentru a ne reda acea privire luminoasă și încrezătoare
+ Procedura de micropigmentare a ochilor se face prin conturarea acestora cu ajutorul unui aparat de ultima generație, destinat special acestei tehnici delicate, ce introduce pigment în piele rezultând un machiaj perfect și simetric al pleoapelor.
+ Această procedură este recomandată doamnelor care s-au săturat să piardă zilnic ore în șir în oglida în încercarea de a trasa cu tuș un contur perfect și simetric.
+ Se poate realiza absolut orice model de eyeliner (contur pleoapă) în funcție de dorințele tale: poți opta pentru contur pleoapa superioară sau contur pleoapa superioară și inferioară.
+ Înaintea procedurii de micropigmentare a pleoapelor se aplică o cremă anestezica care conferă confortul necesar pentru realizarea conturului fără să simțiți durere sau disconfort.
+ Vei fi încântată să nu mai ai grija dermatografului sau a tușului pentru pleoape când mergi la serviciu, saună, piscină, fitness sau in cluburi.

Se efectueaza in vederea evidentierii ochilor pe o perioada lunga
• O eventuala pierdere a genelor poate fi mascata elegant prin acest
contur
• Expresia ochilor devine mai intensa si mai luminoasa
• Se contureaza cu Negru
• Durata acestuia e minim 3 ani poate tine si 5 ani

Etapele Dermopigmentare:
1. Discuția prealabilă îninte de pigmentare
2. Desenarea formei
3. Acordul clientei
4. Prezentarea materialelor de unică folosință
5. Pigmentarea ochilor/buzelor/sprâncenelor
* Ofertele sunt valabile la Mester Emilia.
* Retușul nu este inclus în preț.
* Durata între 1:30 și 2 ore.

• Misiunea Salonului Ciornea Anca PMU Artist este de a evidenția frumusețea și de a reda încrederea în sine prin tehnici și produse de excepție!

• Nu ezita să alegi serviciile de cea mai înaltă calitate realizate în Salonul Ciornea Anca PMU Artist, într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă!

• Echipa Salonului Ciornea Anca PMU Artist te așteaptă cu servicii de înaltă calitate, cu produse excepționale și cu zâmbetul pe buze!

• Alege să îți conturezi buzele, ochii sau sprâncenele pentru a îți pune în evidență trăsăturile frumoase!