Ciornea Anca PMU Artist

Ciornea Anca PMU Academy este un proiect educational menit sa revolutioneze atat domeniul dermopigmentarii cat si cel al esteticii faciale.

HOME      DESPRE      CURSURI      CONTACT

Image Alt

Ciornea Anca PMU Artist

Sprancenele pot schimba expresia fetei tale. Forma lor trebuie sa fie una aparent naturala si armonioasa.

Tot mai multe femei aleg sa-si dermopigmenteze spancenele in locul clasicelor linii trasate cu creionul dermatograf negru sau maro.

Daca nu esti multumita de forma si densitatea sprancenelor tale, daca ai sectiuni usor vizibile in care nu mai cresc fire de par sau pe care le-ai subtiat excesiv si gresit, in urma pensatului, atunci machiajul semipermanent este o alegere buna.

Indiferent daca acesta va fi executat fir cu fir sau powder, trebuie sa stiti cateva lucruri importante inainte de a lua acesta decizie.

Machiajul semipermanent presupune introducerea cu ajutorul unui instrument special creat in acest sens, la granita dintre epiderm si derm in piele, a unor pigmenti cosmetici .

Daca ai optat pentru aceasta solutie, este foarte important cum alegi persoana care sa execute aceasta procedura.

Informeaza-te atent inainte, nu te programa in pripa la o astfel de sedinta pentru ca nu vei mai putea schimba mare lucru dupa ce machiajul semipermanent a fost facut.

Cere fotografii si decide in functie de ele! Asa am facut si eu.

Anca Ciornea este pasionata de sprancene si forma lor. Daca ii ceri informatii, iti spune tot ceea ce vrei sa stii. Are fotografii, din acelea cu inainte si dupa si este sincera cand zice: te doare putin, dar merita.

 

Asa ca, am inceput sa adun informatii.

Microbladingul este un tatuaj semipermanent care tine aproximativ un an. Procedura este recomandata, atat persoanelor care au sprancene rare, cat si persoanelor care isi doresc o forma perfecta a acestora.

Dermopigmentarea de tip fir cu fir ofera, in final, un aspect natural, in primul rand datorita pigmentilor organici pe care ii aplic. Apoi, trebuie sa stiti ca procedura manuala de micropigmentare presupune asezarea firelor in sensul cresterii firelor naturale,(Anca Ciornea, specialist microblading)

I-am cerut Ancai fotografii cu lucrari executate de ea.

 

Cat dureaza si cum se face un tatuaj semipermanent de sprancene?

Dupa ce clienta a decis, trebuie parcursi cativa pasi. Se aplica anestezia locala sub forma de crema, se deseneaza forma sprancenelor, se penseaza surplusul si incepe procedura propriu-zisa cu un aparat special.

Procedura de tatuare dureaza aproximativ o ora.

Am asistat la un astfel de tatuaj semipermanent

 

 

Pentru ca tatuajul patrunde doar in primul strat de piele, nu este afectata radacina firului de par. Pigmentul este organic si nu produce alergii.

Pentru un aspect cat mai natural, culoarea pigmentului se stabileste in functie de nuanta firelor de par din spranceana si a celor de pe scalp in functie de subtonul pielii si al tipului de ten.

Eu nu folosesc niciodata negrul pentru ca orice pigment negru se decoloreaza in albastru. (Anca Ciornea, specialist microblading)

Cat de des trebuie refacut machiajul semipermanent al sprancenelor?

In functie de tipul tenului, aceasta procedura, poate dura intre 6 luni si doi ani.

Daca tenul este normal, poate rezista pana la 2 ani. Daca este unul de tip gras, pigmentul se dilueaza mai repede.

Dupa procedura, urmeaza o perioada de intretinere. Timp de 10-15 zile trebuie evitata udarea sprancenelor cu apa, iar hidratarea lor se va face cu ajutorul unei creme recomandate in cabinet.

Dupa retus, care se face la aproximativ o luna, trebuie sa ne protejam sprancenele de expunerea la soare..

Micropigmentarea nu este recomandata femeilor insarcinate, bolnavilor de diabet si psoriazis.

Daca va doriti un astfel de tatuaj, va puteti face programari AICI